Aanpak

In je camper of (zeil)boot wil je van je luxe kunnen genieten zonder dat er stroomonderbrekingen zijn. Je wil de toestellen die je thuis gebruikt ook zoveel mogelijk gewoon kunnen gebruiken zonder onderbrekingen. Als je ergens een paar dagen blijft zonder beschikbaarheid van 220V voorziening dan wil je dit ook allemaal nog kunnen. Ik weet hoe belangrijk een goede energievoorziening is en hoe afhankelijk je hiervan bent. Samen met mijn vrouw hebben we een rondje Atlantic gezeild en we zijn fervente ankeraars met de zeilboot. Op die momenten ben je voor 100% afhankelijk van je eigen energievoorziening.

Met de juiste analyse en berekeningen kunnen de juiste onderdelen voor jou zelfbouw batterijsysteem voorzien. Niet teveel capaciteit maar zeker niet te weinig zodat je de juiste functionaliteiten ter beschikking hebt. We zoeken een evenwicht tussen comfort en prijs..

Wij verkopen enkel producten die we zelf door en door kennen en ook voor 100% kunnen ondersteunen.

Onze prijszetting:

Binnen Energie Intuitive zijn we zeer transparant naar onze klanten. De kosten voor jouw nieuwe energiesysteem zijn de minimale kost mogelijk voor de onderdelen voor jouw energiesysteem. Daarom rekenen wij voor de analyse van jouw camper of boot ook een kost aan. Wij maken geen honderden gratis analyses en offertes waarvan we achteraf slechts een deel mogen uitvoeren. De tijd en kosten voor het maken van deze analyses wil ik niet meerekenen aan de klanten die voor ons kiezen. Op deze manier kunnen wij een scherpe prijs bieden.

Doe het zelf oplossing:

Wij leveren alle onderdelen om zelf jou energiesysteem op maat van jouw boot of mobilhome te bouwen.

Belangrijk punt is dat je ook zelf kan repareren of vervangen indien nodig.

Wij voorzien steeds labels op alle kabels en aansluitingen. Onze onderdelen zijn zoveel mogelijk modulair opgebouwd waardoor het aansluiten dikwijls een plug (of schroef)  en play systeem is.
Alle systemen hebben detailschema met alle aansluitingen en aansluitmogelijkheden waardoor analyse door een technieker wereldwijd mogelijk blijft.

Je dient als zelfbouwer een goede basiskennis laagspanningselektriciteit te hebben.

Verloop:

  • We maken eerst een analyse van je behoeften. Hoelang wil je autonoom stroom kunnen verbruiken.
  • We inventariseren toestellen (verbruikers of laders) die zijn geïnstalleerd.
  • We maken een rapport en simulatie om zo te zien wat je juist nodig hebt.
  • We stellen een schema op van het ideale systeem voor jouw behoeften en maken materiaallijsten op van alle onderdelen die je nodig hebt.
  • Op basis hiervan kunnen we de prijs geven van alle onderdelen van het pakket. In onze offerte lijsten we de verschillende mogelijkheden op. Dit gaat van onderdelen voor een minimaal robuust systeem, tot één met extra veiligheidscomponenten en displays.
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitstoestellen en componenten. Geen China BMS!

Installatie:

Energy Intuitive verkoopt uitsluitend onderdelen om batterij systemen te bouwen. Met de sets van onderdelen die wij leveren kan de koper zelf een profesionneel LifePO4 energiesysteem bouwen. Energy Intuitive kan u hierbij ondersteunen.

Winkelwagen